Måske er tiden inde til at udskifte bemandingen af Medicinrådet

Logo for hæmatologisk tidsskrift

- først med nyheder om medicin

Så er ASH 2020 i gang!

ASH: Hæmatologisk Tidsskrift rapporterer fra den amerikanske hæmatologikongres ASH, når kongressen frem til den 8. december løber af stablen.

Mere end 20.000 kongresdeltagere præsenterer, diskuterer og perspektiverer de nyeste data og tendenser inden for hæmatologien.

ASH er i år i nye virtuelle rammer, men den verdensomspændende covid-19-pandemi har ikke bremset den banebrydende forskning. Således er mere end 3.500 abstrakts fra hele verden godkendt til præsentation. Heriblandt flere studier med dansk deltagelse, bl.a. et late breaking abstract.

De følgende tre dage udkommer Hæmatologisk Tidsskrift med daglige nyhedsbreve spækket med vigtige nyheder fra kongressen. Vi har allieret os med flere danske eksperter, som sætter nyhederne i kontekst og forklarer, hvordan de nye data kommer til at påvirke praksis på de hæmatologiske afdelinger landet over.

Du kan varme op til vores kongresdækning ved at læse ASH-præsident Stephanie Lee og ASH-sekretær Robert A. Brodskys bud på praksisændrende studier anno 2020 her.

Og hvis ikke du allerede har gjort det, så kan du fortsætte opvarmningen ved at læse, hvilke studier tre danske eksperter ser frem til at overvære præsentationen af på årets ASH inden for behandling af kronisk lymfatisk leukæmi (CLL), myelomatose og akut myeloid leukæmi (AML):

ASH-2020-håb: Mere klarhed over essentielle CLL-problematikker

Ny generation af immunterapier sætter dagsordenen inden for myelomatose

2020 bliver endnu et rigtig godt AML-år på ASH

Udskriv Email

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

MS Tidsskrift

Diagnostisk Tidsskrift