Persondatapolitik for Hæmatologisk Tidsskrift

Her kan du læse, hvordan Medicinske Tidsskrifter ApS behandler dine personoplysninger. Vores privatlivspolitik gælder for medicinsketidsskrifter.dk og vores tilknyttede medier: medicinsktidsskrift.dk, onkologisktidsskrift.dk, haematologisktidsskrift.dk, mstidsskrift.dk, diagnostisktidsskrift.dk, neurologisktidsskrift.dk, sundhedspolitisktidsskrift.dk og propatienter.dk. Den omfatter også andre tjenester, Medicinske Tidsskrifter udbyder.

Personoplysninger

Personoplysninger afgivet til os omfatter alle ovennævnte domæner og andre medier og tjenester, Medicinske Tidsskrifter udbyder.

Når du opretter en brugerprofil på Medicinske Tidskrifters websider indsamler vi disse kontaktinformationer: navn, efternavn, e-mail og titel.

Oplysningerne bruger vi til at sikre, at vi overholder ’Bekendtgørelse om reklame mv. for lægemidler’.

Opretter du en brugerprofil på et af Medicinske Tidsskrifters medier, tildeler systemet dig et internt bruger-id. Disse oplysninger vil være gældende for alle Medicinske Tidskrifters domæner og gemmes i en fælles database.

Vi kan indhente personoplysninger i forbindelse med tilmeldinger til konferencer, møder eller andre begivenheder, som vi arrangerer. Vi kan også indsamle personoplysninger til brug for særlig markedsføring, det kan f.eks. være i forbindelse med konferencer, møder, bogudgivelser eller andre tiltag i vores regi.

IP-adresse 

Din IP-adresse hjælper os til at diagnosticere problemer på Medicinske Tidsskrifters servere og til at administrere Medicinske Tidsskrifters webside. Derudover skaffer den os et overblik over Medicinske Tidskrifters brugeres geografiske sammensætning og til at udforme tilbud til potentielle virksomhedskunder.

Statistik

Medicinske Tidsskrifters websteder bruger Joomla og Google Analytics til at genere statistik vedr. besøg på Medicinske Tidsskrifters websteder. Disse services kan lagre cookies i din browser for at indhente information om, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem.

Cookies

Når du besøger Medicinske Tidsskrifters websteder, vil vi lagre en eller flere cookies i din browser. Der er ingen personlige oplysninger i disse cookies. Læs om Medicinske Tidsskrifters cookie-politik her.

Annoncer

Annoncer på Medicinske Tidsskrifters websteder og i andre af Medicinske Tidskrifters tjenester leveres af den eksterne udbyder Googles Admanager.

Læs mere her.

Kommentarer

I forbindelse med kommentarer til klummer gemmes kun navn og email-adresse. Kommentarer til artikler på Sundhedspolitisk Tidsskrift og Propatienter.dk foregår via Facebooks kommentar-felter. På Propatienter.dk kan brugere kommentere på blogs. Her gemmes selvoplyst navn og email-adresse.

Indlejret indhold fra andre websider

Artikler på vores websider kan omfatte indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler mv.) fra eksterne tjenester. Indlejret indhold fra andre hjemmesider fungerer på samme måde, som hvis du har besøgt den hjemmeside, hvorfra indholdet kommer.

Disse hjemmesider kan altså både bruge cookies, indsamle oplysninger om dig og yderligere indlejre yderligere tredjepartsporing.

Medicinske Tidsskrifters websider kan også bruge skrifttyper fra fremmede leverandører. Disse leverandører bruger ikke cookies men kan indsamle tekniske oplysninger om din browser med det formål at overvåge, om brugeren overholder forretningsbetingelserne. De indsamlede oplysninger indeholder ikke brugerens ip-adresse eller andre personlige oplysninger.

Læs mere om brugen af Google Fonts her 

Videregivelse af persondata

Vi videregiver ikke persondata til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke. Vi kan videregive oplysninger af generel og statistisk karakter til annoncører og andre samarbejdspartnere med det formål f.eks. at dokumentere brug af Medicinske Tidsskrifters websider eller andre tjenester.

Opbevaring af persondata

Medicinske Tidsskrifter vil opbevare personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt ovenfor.

I forbindelse med levering af Medicinske Tidsskrifters produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til seks år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysninger i din brugerprofil på Medicinske Tidsskrifters hjemmesider vil blive bevaret, indtil vi modtager anmodning om sletning.

Hvis vi ikke har et aktivt kundeforhold, men du har afgivet samtykke til at modtage henvendelser i forbindelse med markedsføring, vil vi opbevare personoplysninger, indtil du trækker dette samtykke tilbage. Dette forudsætter, at vi ikke i øvrigt er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f.eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.

Generelt vil personoplysninger om ikke registrerede kunder blive slettet efter et år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

Du har en ubetinget ret til at modsætte dig, at vi behandler dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring.

Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan bruge dine rettigheder ved at fremsende e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Husk at oplyse hvilket medie, henvendelsen drejer sig om.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne privatlivspolitik giver vi dig besked via denne hjemmeside og via e-mail, hvis det er muligt. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på Medicinske Tidskrifters hjemmeside.

 

Dataansvarlig

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Medicinske Tidsskrifter
CVR-nummer: 37 21 28 22
Jægersborg Alle 166
2820 Gentofte

Cookiepolitik

Hæmatologisk Tidsskrift er en del af Medicinske Tidsskrifter og ønsker at tilbyde en overskuelig hjemmeside med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle oplysninger om dig og om, hvordan du og andre besøgende bruger Medicinske Tidsskrifters hjemmesider.

Medicinske Tidsskrifter ønsker med denne politik at skabe gennemsigtighed og give dig et fuldt overblik over, hvad behandlingen af dine oplysninger indebærer, hvad du skal være opmærksom på, samt hvilke muligheder du har for at modsætte dig behandlingen.

Behandling af personoplysninger ved brug af cookies

Medicinske Tidsskrifters brug af cookies kan medføre behandling af personoplysninger, og vi anbefaler derfor, at du også læser Medicinske Tidsskrifters persondatapolitik, som beskriver Medicinske Tidsskrifters behandling af personoplysninger og dine rettigheder.

Samtykke

Ved at bruge Medicinske Tidsskrifters hjemmesider, giver du samtykke til, at Medicinske Tidsskrifter bruger cookies som beskrevet i skemaet nedenfor, medmindre du med dine browserindstillinger har fravalgt cookies. Hvis du ikke har fravalgt cookies på tidspunktet for afgivelse af samtykke, kan du tilbagetrække samtykket ved at blokere cookies i din webbrowser.

Hvad er cookies

Cookies er små tekstfiler, som hjemmesiden kan anbringe på din computers harddisk, smartphone eller andet elektronisk udstyr. Ordet “cookies” betyder i denne politik og i samtykket dog også andre former for automatisk dataindsamling, f.eks. Flash-cookies (Local Shared Objects), Web Storage (HTML5), Javascripts eller cookies sat ved brug af andet software. Ordet “cookies” omfatter også oplysninger om MAC-adresse og andre oplysninger om dit device.

Cookies kan både blive brugt af Medicinske Tidsskrifter og af tredjeparter.

Der findes grundlæggende to typer cookies, “midlertidige” og “permanente”. De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på websiden og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på dit udstyr. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode men vil blive fornyet, hver gang du besøger hjemmesiden.

Hvordan undgår og sletter du cookies?

Hvis du ikke ønsker, at Medicinske Tidsskrifter sætter eller læser cookies på dit udstyr, har du til enhver tid mulighed for at fravælge cookies i din webbrowser, hvor du kan vælge, hvilke cookies, der skal tillades, blokeres eller slettes. Hvordan, du gør det, afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at hvis du bruger flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. Du skal som bruger være opmærksom på, at hjemmesiden ikke vil fungere 100 pct. optimalt, hvis du sletter eller blokerer cookies.

Cookies fra tredjepart

Medicinske Tidsskrifter gør brug af en række tredjepartsservices, som i nogle tilfælde også kan lagre cookies i din browser. Her kan du læse mere om, hvordan du sætter din browser op til at afvise tredjepartscookies.

Det kan f.eks. være statistiktjenester, der kan lagre cookies i din browser for at indhente information om, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Disse cookies indeholder udelukkende anonymiserede data og ingen persondata.

Annoncer på Medicinske Tidsskrifter bliver håndteret af tredjepart, og dette annoncesystem kan lagre cookies i din browser for dels at holde styr på, at du ikke får vist den samme reklame igen og igen, og dels til at forsøge at vise dig annoncer, der har relevans for de sider, du har besøgt. Disse cookies kan indeholde persondata som f.eks. ip-nummer, lokation mm.

Medicinske Tidsskrifters hjemmesider kan ligeledes gøre brug af indlejret indhold fra tredjepart. Dette indlejrede indhold kan gemme cookies, der indeholder persondata, i dine browsere.

Jobannoncer

MT Jobpakken tilbyder skræddersyede løsninger og tilmed til yderst konkurrencemæssige priser.

  • Mest målrettet – leder du efter en speciallæge, så udgiver vi et medie målrettet netop ham eller hende. Drejer det sig om beslutningstagere på sundhedsområdet er Sundhedspolitisk Tidsskrifts nyhedsbrev ene om at ramme samtlige ledere i stat, regioner og kommuner, foruden operative ledere på hospitaler eller i kommunale institutioner - på én gang.
  • Stærkest til medicinalindustrien – ingen medier er så stærke når det gælder udbredelsen til medicinalvirksomhederne. Leder du efter en product manager, market access eller public affairs, så er MT Jobpakken landets stærkeste. Vi er også de bedste når det gælder en medical advisor – altså hvor der er brug en læge – eller måske en sygeplejerske.
  • Flest læsere – skal annoncen ud til flest mulige, så er MT Jobpakken overlegen – Medicinske Tidsskrifter udkommer nemlig til alle beslutningstagere på tværs af sektorerne, og på tværs af faglighederne. Det tilbyder ingen andre. Alene Sundhedspolitisk Tidsskrift har 75.000 unikke besøgende om måneden.
  • Størst synlighed – MT Jobpakken tilbyder at give annoncerne langt mere synlighed - selv MT Jobpakkens basispakke sikrer annoncerne placeringer i redaktionelle omgivelser, nemlig der hvor læserne faktisk ser dem.
  • Størst kreativitet – MT Jobpakken er parat til at udvikle de rigtige annoncer til kunderne, og vi er parat til at skrue særlige målgrupper sammen, som rammer de rigtige modtagere – på rette tidspunkt. Vi bidrager også gerne til den kreative proces med at finde de rette budskaber. Derudover kan vi også tilbyde at skabe din annonce ligesom vi gerne kommer med bud på den uddybende teksts ordlyd.
  • Størst fleksibilitet – vi er parate til at opfinde helt nye tiltag og forbedre dem i fællesskab med dig, så den bedst mulige rekruttering opnås.
  • Konkurrencedygtige priser - Vi har en prispolitik, som sikrer dig, at vi til en hver tid ikke blot matcher vores konkurrenter, men også ligger under deres priser.

Priser

Vi har to jobpakker.

MT Jobpakken (basis) koster 5.995 kr. for annoncering i 30 dage på vores hjemmesider og i vores nyhedsbreve.

Annoncen vises i standardmålet 300x125 og er i modsætning til konkurrenterne placeret i redaktionelle omgivelser, altså der hvor læserne er, og ikke gemt bort i tekstbokse nederst i nyhedsbreve eller i bunden på hjemmesiderne.

Det vil være muligt at tilkøbe formater som 600x120, 300X250 og 930x180 på sitet.

Når du køber MT Jobpakken, vil din annonce altid blive vist i to af Medicinske Tidsskrifters nyhedsbreve. Vi sikrer den optimale sammensætning afhængig af den ønskede jobprofil.

MT Jobpakken (executive) koster 9.995 kr. for annoncering i 30 dage på alle vores hjemmesider og i alle vores nyhedsbreve. MT Jobpakken (executive) er rettet mod det komplekse marked for toplederstillinger, hvad enten det er til pharmaindustrien, til regionsledelsen, til hospitalsledelsen eller andre sundhedspolitiske topstillinger. Lige præcis der, hvor den ønskede ansøger kan komme fra alle områder i sektoren. Her sætter vi alle vores platforme i spil.

Annoncer er i modsætning til hos konkurrenterne placeret i redaktionelle omgivelser, altså der hvor læserne er, og ikke gemt bort i tekstbokse nederst i nyhedsbreve eller i bunden på hjemmesiderne.

For begge pakkers vedkommende er det muligt at tilkøbe ekstra annonceformater. Indhent venligst tilbud!

Jobmeddelelse

Som bruger af MT Jobpakken er det gratis efterfølgende at få bragt meddelelse om jobskiftet. Du skal blot sende tekst og billede til os.

Responsgaranti

Vi yder responsgaranti for begge jobpakker, hvilket betyder, at hvis den indrykkede annonce mod forventning ikke har medført ansøgere, så indrykkes annoncen gratis igen i 14 dage. Vi skal dog have besked senest 8 dage efter den oprindelige annonceindrykning er udløbet.

Skal du sælge din praksis eller finde en ny kompagnon

Har du brug for at komme I kontakt med andre læger – fordi du vil sælge din praksis eller fordi du søger efter en (ny) kompagnon, så vil en annonce I Medicinsk Tidsskrift være det oplagte valg. Her kommer du bl.a. i kontakt med alle praktiserende læger.

Annoncen vises i 30 dage på nyhedsbrevet og på hjemmesiden i størrelsen 300x250.

Pris: kr. 2.475,-

Alle priser er excl. 25% moms

Formater og teknik

 

Følgende formater bruges på Medicinske Tidskrifters platforme:

Bannerformat max. kb GIF/JPG/PNG Placering
300x250  50 kb Mobil, nyhedsbrev og højrebanner
300x125 30kb Mobil, nyhedsbrev og højrebanner
600x120 50 kb Indre topbanner
930x180 60kb Topbanner

Af hensyn til mobiltelefoner er det nødvendigt at levere formatet 300x250 eller 300x125 som statisk billede (jpg, png eller gif - max 50kb), da det er det eneste, der vises på alle platforme. Dertil er det disse annoncer, der bruges i nyhedsbreve.

Animerede annoncer kan afvises, hvis de forstyrrer siden overdrevent.

Jobannoncer kontakt:
Svend Schat-Holm
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil: 28 12 22 55

Teknisk annoncehjælp:

Jan Fuhs
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil: 40 71 73 14

Cookie politik

Her kan du læse om Medicinsk Tidsskrifts cookie politik.

Om nyhedsbrevene

Formålet med Medicinske Tidsskrifters nyhedsbreve og hjemmesider er at forbedre patientbehandlingen i Danmark ved at formidle konkret og brugbar information om medicin, behandling og patientkontakt til speciallæger, herunder praktiserende læger, og i kraft af debat og meningsudveksling at ægge til forbedring af patientbehandlingen i Danmark.

Medicinsk Tidsskrifts økonomiske fundament er annoncering, og det er gratis for modtagerne.

 

Medicinsk Tidsskrift består af denne hjemmeside og et nyhedsbrev, der sendes ud til praktiserende læger og visse andre speciallæger. Dertil kommer apotekere og beslutningstagere, herunder politikere, inden for sundhedsvæsenet, nationalt, regionalt og kommunalt. I alt modtages Medicinsk Tidsskrift af ca. 7.000 brugere.

Om os

Udgivervirksomheden Medicinske Tidsskrifter er i 2015 skabt af Kristian Lund og Nina Vedel-Petersen, der begge med journalistisk baggrund i mange år har beskæftiget sig med sundhedsfaglig kommunikation til private og til læger.

Kristian Lund har været direktør og chefredaktør på Dagens Medicin og Nina Vedel-Petersen har været partner, chefredaktør og medejer i Sundhedsmedierne.

Medicinske Tidsskrifter udgiver Onkologisk Tidsskrift, Hæmatologisk Tidsskrift, MS Tidsskrift, Neurologisk Tidsskrift og Diagnostisk Tidsskrift. Derudover udgiver vi Medicinsk Tidsskrift med skiftende temaer: Diabetes, hjertekar, psykiatri, respiratorisk, reumatologi, gastroenterologi.

Med offentligheden, patienter, pårørende og beslutningstagere som primære målgrupper udgiver vi Propatienter og Sundhedspolitisk Tidsskrift.

Adresse:

Medicinske Tidsskrifter ApS

Ordrupvej 141

2920 Charlottenlund

 

Kontaktinfo:

Kristian Lund

Adm. direktør, chefredaktør

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mobil: +45 20 29 45 90

 

Nina Vedel-Petersen

Chefredaktør og partner

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mobil: +45 20 74 82 95

 

Helle Torpegaard

Redaktionschef

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Birgitte Gether

Økonomi

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mobil: +45 29 86 00 59

Betingelser

Medicinske Tidsskrifter distribueres gratis, og man kan anmode om at blive abonnent ved at sende email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om, hvilke nyhedsbreve, der ønskes foruden modtagerens navn, uddannelsesbaggrund, stilling, arbejdssted og email-adresse, som nyhedsbrevet skal sendes til.

 

Et nyhedsbrevsabonnement er personligt. Nyhedsbrevene må ikke videresendes til andre. Medicinske Tidsskrifter har ophavsretten til nyhedsbrevene, og det vil krænke udgiverens rettigheder at sende personlige nyhedsbreve og links til artikler til tredjeperson.

  • Chefredaktører
    Kristian Lund
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Nina Vedel-Petersen
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Kommerciel direktør
    Benjamin Müller
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Nordisk annoncedirektør
    Marianne Østergaard Petersen
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Adresse

    Schæffergården
    Jægersborg Alle 166
    2820 Gentofte
    CVR: 37 21 28 22

    Kontakt

    Annoncer
    Kontaktinfo
    Abonnement
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Redaktionschef

    Helle Torpegaard
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Journalister

    Anne Mette Steen-Andersen - videnskabelig redaktør
    Signe Juul Kraft - onkologi, hæmatologi, sundhedspolitik
    Nina Bro - sclerose, sundhedspolitik
    Bo Karl Christensen - diabetes, onkologi
    Maiken Skeem – hjertekar, sundhedspolitik
    Mads Moltsen - gastroenterologi, onkologi
    Henrik Reinberg Simonsen, almen praksis, allround

    Tilknyttede journalister

    Berit Andersen – psykiatri, sundhedspolitik
    Birgit Brunsted - onkologi, hjerte-kar, generelt
    Jette Marinus - respiratorisk
    Maria Cuculiza - kultur, neurologi
    Gorm Palmgren - onkologi
    Marianne Rohweder - overvægt, sundhedspolitik
    Ebbe Fischer - allround
    Natacha Houlind Petersen - allround
    Nana Fischer - allround
    Hanna Sigga Madslund, allround
    Stephanie Hollender, allround

     

    Kommerciel afdeling

    Annoncekonsulent
    Malene Laursen
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Salgskonsulent
    Helle Garrett
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Salgskonsulent, Sverige
    Annika Östholm
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Webinarer
    Majbritt Laustrup
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Administrativ koordinator
    Anette Kjer Overgaard
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Konference koordinator
    Christina Ludvig
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Research
    Birgitte Gether
    Jan Fuhs (automatiseret research)