Medicinrådet blæser på det 4. princip

Logo for hæmatologisk tidsskrift

- først med nyheder om medicin

Tre nye medlemmer valgt til ASH’s bestyrelse

ASH 2017: ASH har annonceret valget af tre nye medlemmer til selskabets bestyrelse. Medlemmerne begynder deres arbejde efter ASH's årsmøde 9.-12. december i Atlanta.

De nyvalgte bestyrelsesmedlemmer drejer sig om Stephanie Lee, der vil tjene en etårig periode som næstformand, Agnes Lee og Joseph Mikhael, som hver især vil tjene en fireårig periode som rådgivere.

”Det er spændende at have en så forskelligartet og vellykket gruppe af ledere, der hjælper med at guide vores selskab, når vi arbejder med politikere, uddannelsessteder, forskere, klinikere, patienter og andre interessenter for at forme fremtiden for hæmatologi og arbejde mod vores ultimative mål om at besejre blodsygdomme verden over,” siger ASH’s formand Kenneth C. Anderson fra Lebow Institute for Myeloma Therapeutics og Jerome Lipper Myeloma Center ved Dana-Farber Cancer Institute i Boston.

Om Stephanie Lee

Stephanie Lee er medlem af Fred Hutchinson Cancer Research Center og professor ved University of Washington i Seattle.

Hendes forskningsinteresser omfatter hæmatologiske maligniteter og allogen hæmatopoietisk celletransplantation og senfølger af hæmatopoietisk celletransplantation, især kronisk graft-versus-host-sygdom (GvH).

Stephanie Lee har været medlem af ASH i 22 år, og i den tid har hun tjent i forskellige ledelsesroller, senest som sekretær. Hun har tidligere været formand for Scholar Awards Program Study Section og har deltaget i mange uddannelses- og karriereudviklingsprogrammer.

Som næstformand for ASH har Stephanie Lee til formål at få ASH’s programmer og aktiviteter til at vokse ved at investere, hvor ASH kan gøre en forskel. Hun vil arbejde for at øge offentlig anerkendelse og forståelse af hæmatologisk forskning og har desuden som mål at motivere andre medlemmer til at være mere involveret i ASH’s aktiviteter.

Om Agnes Lee

Agnes Lee er professor i medicin ved University of British Columbia (UBC), direktør for tromboseprogrammet ved Vancouver Coastal Health og UBC og direktør for Hematology Research Programme på Vancouver General Hospital.

Hendes forskningsinteresser omfatter kræftrelateret trombose, kateterrelateret trombose, antikoagulanter og forskningsmetodik.

Agnes Lee har været medlem af ASH i 19 år. Hun fungerede som medformand for uddannelsesprogrammet for ASH's årsmøde i 2012 og har været programformand for ’Highlights of ASH’ i Nordamerika, Asien og Latinamerika. Agnes Lee har også været en del af redaktionen på ASH’s tidsskrift Blood. Hun er i øjeblikket medlem af bedømmelsesudvalget, underudvalget for små møder samt udvalget for retningslinjer for VTE hos patienter med kræft.

Om Joseph Mikhael

Joseph Mikhael er professor i medicin på Mayo Clinic i Arizona, hvor han også er vicedirektør for Mayo Clinic Cancer Center og associeret dekan ved Mayo Clinic School of Graduate Medical Education.

Joseph Mikhaels forskningsinteresser omfatter myelomatose/plasmacelleforstyrrelser, farmakoøkonomi og uddannelses- og kommunikationskompetencer inden for medicin.

Han har været medlem af ASH i 17 år og har fungeret som medformand for uddannelsesprogrammet for ASH's årsmøde, programformand for ’Highlights of ASH’ i Nordamerika, Asien og Latinamerika og meddirektør for ASH Clinical Research Training Institute (CRTI). Joseph Mikhael tjener for tiden på styringskomitéen for CRTI-programmet og leder ASH-udvalget vedrørende kommunikation.

Tags: ASH 2017

Udskriv Email

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

MS Tidsskrift

Diagnostisk Tidsskrift