Kristian Lunds blog
Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Kyprolis øger overlevelsen med otte måneder efter tilbagefald

Kyprolis (carfilzomib) reducerer risikoen for død med 21 procent hos patienter med tilbagefald efter myelomatose.

Det viser den endelige analyse af fase 3-studiet, ASPIRE, hvor Kyprolis i kombination med Len/Dex resulterede i en median samlet overlevelse på 48,3 måneder, mens Len/Dex alene kun medførte en overlevelse på 40,4 måneder.

"For patienter med myelomatose er det første tilbagefald normalt den mest ødelæggende,” siger dr. David S. Siegel, der er chef for afdelingen for myelomatose på John Theurer Cancer Center i Hackensack, NJ.

"Disse data viser klart, at tilsætningen af ​​Kyprolis - i kun 18 cykler - til lenalidomid og dexamethason ved tilbagefald gav patienterne en signifikant forbedret chance for overlevelse. Med disse resultater bør dette Kyprolis-regime betragtes som en ny standardbehandling."

Patienterne modtog 18 cykler af Kyprolis med Len/Dex, før de fortsatte behandlingen med Len/Dex alene indtil progression. Behandling to gange om ugen med 27 mg Kyprolis pr. m2 er allerede i dag godkendt i USA, EU og andre lande baseret på den primære analyse af den progressionsfri overlevelse (PFS) i ASPIRE-undersøgelsen.

"ENDEAVOR-studiet har allerede vist, at Kyprolis er den overlegne proteasom-hæmmer sammenlignet med Velcade," siger dr. Sean E. Harper, der er direktør for forskning og udvikling hos Amgen, som netop har indleveret nye og opdaterede overlevelsestal for Kyprolis i sammenligning med Velcade.

Det sker på baggrund af at Kyprolis i kombination med dexamethasone viser sig at medføre en 7,6 måneders længere overlevelse end Velcade i kombination med dexamethasone.

"Denne overordnede overlevelsesfordel ved ASPIRE-forsøget understøtter yderligere betydningen af ​​proteasomhæmning og behandlingens varighed med Kyprolis til behandling af tilbagefald efter behandling af myelomatose."

FORSIDEN LIGE NU

Refixia bliver standardbehandling til hæmofili B

14. december 2017 Hæmofili NIna Bro
Medicinrådet anbefaler forebyggende behandling med Refixia (nonacog beta pegol) som forebyggende standardbehandling ved hæmofili B til en mindre gruppe…

Venclyxto plus MabThera forbedrer den progressionsfri overlevelse for CLL

13. december 2017 Leukæmi Signe Juul Kraft
ASH 2017: Det mest interessante studie på området for kronisk lymfatisk leukæmi (CLL) på dette års ASH-møde er fase III-undersøgelsen Murano , som er udvalgt…

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

MS Tidsskrift